Avondkleding in de buurt van Berkel en Rodenrijs en Delft

In Rotterdam vindt u VOILA! Damesmode, uniek in avondkleding

Bent u op zoek naar avondkleding? En wilt u ruime keuze? Veel dames uit Zuid-Holland bijvoorbeeld uit Delft en Berkel en Rodenrijs komen bij VOILA! Damesmode in Rotterdam voor prachtige avondkleding. Van de merken Vera Mont, Frank Lyman, Joseph Ribkoff, Fashion New York en Evening hebben wij avondjurken, cocktailjurkjes, tops en lange rokken in de maten 36 t/m 48. Kijk op onze website voor prachtige foto’s van onze nieuwe collectie of kijk voor meer informatie over de locatie en de openingstijden van VOILA! Damesmode in Rotterdam.

De meest uitgebreide collectie avondkleding en bruidsmode nabij Delft

Zoekt u avondkleding in Delft, Berkel en Rodenrijs of Rotterdam? VOILA! Damesmode biedt avondkleding en gelegenheidskleding die eenieder past. Onze eersteklas coupeuses zijn zo vaardig dat ook u bewonderende blikken zult krijgen door de flatterende snitten en hoogwaardige afwerking van onze avondkleding en bruidsmode. Verwen uzelf bij een bijzondere gelegenheid en zorg dat u er slank en elegant uitziet met onze sophisticated, stijlvolle damesmode. Onze kledingcoupeuses helpen graag! Wist u dat VOILA! Damesmode u het volgende biedt?

  • Een uitgebreide collectie avondkleding en bruidsmode
  • Vera Mont, Frank Lyman, Joseph Ribkoff, Fashion New York en Evening
  • Kledingadviseuses met veel mode-ervaring
  • Hoge kwaliteit kleding van topontwerpers
  • 100m2 speciale collecties
  • 1e klas coupeuses die u er geweldig laten uitzien in design kleding op maat
  • Unieke modewinkel in Rotterdam

Modebewuste dames…. Wij staan voor u klaar

Op onze website kunnen modebewuste dames de nieuwste collecties in avondkleding en bruidsmode bekijken. Heeft u vragen over de snit, maten of merken? Onze kledingadviseuses staan, 7 dagen in de week, klaar in onze winkel op het adres Karel Doormanstraat 362-366 in Rotterdam. Bellen kan ook op 010-4119473 of mail uw vraag middels ons contactformulier. Wij staan voor u klaar.