Prachtige bruiloft jurken – cocktailjurk bruiloft

  • Een uitgebreide collectie bruiloft jurken: van formeel tot informeel
  • Onze jurken zijn verkrijgbaar vanaf maat 36 tot en met maat 48
  • Onze eersteklas coupeuse vermaakt uw jurk helemaal naar wens
  • Professionele en ervaren kledingadviseuses
  • Een one-stop-shop waar u aan het juiste adres bent voor een complete outfit van top tot teen
Heeft u een bruiloft in het vooruitzicht? Leuk! Heeft u al een geschikte outfit kunnen vinden? Nee? Geen probleem, want bij VOILA! Damesmode bent u aan het juiste adres voor een uitgebreide collectie bruiloft jurken. Van een moderne cocktailjurk voor de bruiloft tot de wat formelere galajurk: wij hebben voor elk figuur en voor iedere leeftijdscategorie de juiste outfit. En het leuke aan VOILA! Is dat we u van top tot teen aankleden, een complete outfit dus.

Onze kledingadviseuses helpen u met de mooiste cocktailjurk voor een bruiloft

Of het nou gaat om de bruiloft van uw broer, zus, neef, nicht, vriend of vriendin: u wilt graag goed voor de dag komen. En dat kan met onze bijzondere bruiloft jurken. De professionele en ervaren kledingadviseuses van VOILA! Damesmode helpen u graag met uw zoektocht naar de perfecte cocktailjurk voor de bruiloft. Bijpassend accessoires en schoenen nodig? Ook dat is voor ons geen enkel probleem. Is de gekozen outfit niet helemaal naar wens qua maat of lengte? Geen probleem. Onze eersteklas coupeuse vermaakt uw kleding graag op maat voor u. Dát is de uitstekende service van VOILA! Damesmode.

Mooie bruiloft jurken voor de moeder van de bruid of bruidegom

Gaat uw zoon of dochter trouwen? Dan wordt het sowieso een bijzondere dag. Maar op deze bijzondere dag moet u er als de moeder van de bruid of bruidegom natuurlijk wel prachtig uitzien. De kledingadviseuses van VOILA! Damesmode staan graag voor u klaar. In onze uitgebreide collectie bruiloft jurken hebben we voor ieder wat wils, zoals een lange avondjurk of een hippe cocktailjurk voor de bruiloft. En dat vanaf maat 36 tot en met maat 48.