Dé winkel voor avondkleding en avondjurken in hartje Rotterdam

  • 100 m2 speciale collecties van topontwerpers
  • Kleding van uitstekende kwaliteit, verkrijgbaar van maat 36 t/m maat 50
  • Een prachtige winkel met de beste kledingadviseurs
  • Een uitstekende service en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal
  • Een uitgebreide collectie avondjurken en avondkleding

Bent u als moeder van de bruid of bruidegom op zoek naar een prachtige jurk? Of heeft u voor een cocktailparty, een cruise of een gala een bijzondere outfit nodig? Dan bent u bij VOILA! Damesmode aan het juiste adres. U vindt een uitgebreide collectie avondkleding en avondjurken in onze ruime damesmodewinkel in Rotterdam. Altijd passend voor elke gelegenheid van maat 36 tot en met maat 50.

Hoge kwaliteit avondjurken en avondkleding in Rotterdam

Onze avondjurken en avondkleding in Rotterdam staan bekend om de uitstekende kwaliteit. Kleding van bekende Canadese ontwerpers Joseph Ribkoff en Frank Lyman maar ook een geweldige collectie van Vera Mont. Kleding in prachtige kleuren, mooie materialen en met bijzondere details. Kleding waarin u de hele avond straalt. U vindt het allemaal in onze ruime damesmodewinkel met 100 m2 aan speciale collecties.

Avondjurken avondkleding Rotterdam? Samen gaan we op zoek naar de perfecte outfit

Een persoonlijk advies vinden wij erg belangrijk. Daarom dat we onze avondjurken en avondkleding alleen in onze fysieke winkel in Rotterdam verkopen. Onze ervaren en professionele kledingadviseurs staan graag voor u klaar voor een passend advies. En doordat wij een eersteklas coupeuse in dienst hebben, kunnen we elke outfit helemaal voor u op maat maken. Dát is de uitstekende service van VOILA! Damesmode.

Ervaar het zelf en kom gerust eens langs in onze winkel aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam. Meer weten over onze mogelijkheden of vragen over een specifiek merk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.