fbpx
Dé unieke damesmodewinkel in het hartje van Rotterdam

Zoek je naar de perfecte galajurken in Rotterdam? Dan is VOILA! Damesmode de plek voor jou. Met een uitgebreide selectie van prachtige jurken, zijn we er zeker van dat je iets zult vinden dat perfect bij je past.

De perfecte galajurk voor formele gelegenheden

Bij formele gelegenheden waar de dresscode Black Tie of White Tie is, zijn onze galajurken de voorgeschreven norm. Onze dames verschijnen dan in een lange avondjapon van zijde of satijn, met bedekte schouders. De kleur wordt aangepast aan het seizoen. Of het nu een wintergala of een zomerbruiloft is, we hebben de perfecte jurk voor je.

 

Merken bij VOILA! Damesmode

Bij VOILA! Damesmode heb je de keuze uit bijzondere merken zoals de Canadese merken Frank Lyman en Joseph Ribkoff. We hebben ook galajurken van Vera Mont in onze collectie. Onze brede selectie zorgt ervoor dat je altijd iets vindt dat bij je stijl en persoonlijkheid past.

 

Koop je galajurk bij ons in Rotterdam

Bij VOILA! Damesmode vind je gegarandeerd de galajurk of cocktailjurk naar jouw zin. Galajurken en avondjurken zijn onze specialiteit. Onze verkoopadviseuses weten als geen ander wat je nodig hebt bij welke gelegenheid. Ze zijn er om je te helpen de perfecte jurk te vinden die je laat stralen op je speciale dag.

 

De expertise van VOILA! Damesmode

Voor het kopen van galajurken kun je het beste naar een gegarandeerd goed adres gaan, namelijk VOILA! Damesmode. Met onze eersteklas kledingcoupeuses zorgen we er altijd voor dat jouw beste kant naar voren komt. We zorgen ervoor dat je jurk perfect past en dat je je op je best voelt.

 

Kom naar de winkel!

Heb je vragen over onze collectie, maten en merken? Onze verkoopadviseuses staan je graag telefonisch te woord op 010-4119473. Je kunt ook je vraag mailen via ons contactformulier. We staan 7 dagen per week voor je klaar in onze winkel aan de Karel Doormanstraat 362-364 in Rotterdam. Je bent van harte welkom! We kijken ernaar uit om je te helpen bij het vinden van je perfecte galajurk.