fbpx
Dé unieke damesmodewinkel in het hartje van Rotterdam

Bij VOILA! Damesmode vindt je de meest bijzondere gelegenheidskleding voor dames. Onze professionele en ervaren kledingadviseuses staan graag voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte outfit. Service, kwaliteit en persoonlijkheid staan bij ons altijd centraal, dus je kunt erop vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent.

Collectie gelegenheids-
kleding

Bij VOILA! Damesmode hebben we een uitgebreide collectie gelegenheidskleding die perfect is voor elke speciale gelegenheid. Hieronder vind je een overzicht van onze soorten gelegenheidskleding en wat je kunt verwachten:

  • Avondkleding: Elegant en stijlvolle kleding voor avondactiviteiten en diners.
  • Bruiloftgasten: Prachtige kleding voor gasten van bruiloften in verschillende stijlen en kleuren.
  • Moeder van de bruid: Stijlvolle en verfijnde kleding voor de moeder van de bruid of bruidegom.
  • Cocktailjurken: Korte, feestelijke jurken die perfect zijn voor cocktailfeesten en andere informele evenementen.
  • Feestjurken: Opvallende en feestelijke jurken voor allerlei feestelijke gelegenheden.
  • Galajurken: Lange en elegante jurken voor galafeesten en andere formele gelegenheden.
  • Captain’s diner: Stijlvolle en formele kleding voor cruises en andere speciale gelegenheden.

Bekijk onze collectie online of kom langs bij onze prachtige dameskledingwinkel in het centrum van Rotterdam om onze gelegenheidskleding van topontwerpers te zien en je te laten adviseren door onze professionele kledingadviseuses.

Gelegenheids-
kleding van topontwerpers

Bij VOILA! Damesmode hebben we een uitgebreide collectie gelegenheidskleding van echte topontwerpers. Onze collectie omvat onder andere de prachtige collecties van Frank Lyman, Joseph Ribkoff en Vera Mont.

  • Frank Lyman is perfect voor zelfverzekerde vrouwen die er uniek uit willen zien.
  • Joseph Ribkoff creëert formele jurken en kleding voor feesten en speciale gelegenheden die de laatste modetrends weerspiegelen.
  • Vera Mont is perfect voor de moeder van de bruid of bruidegom, of wanneer u gast bent op een romantisch huwelijksfeest.

Onze prachtige kleding is verkrijgbaar tot en met maat 48.

Kledingadvies op maat

Bij VOILA! Damesmode werken uitsluitend professionele en ervaren kledingadviseuses. Onze adviseuses helpen je graag bij het vinden van de perfecte gelegenheidskleding voor jouw speciale gelegenheid. We begrijpen dat het kiezen van de juiste outfit een uitdaging kan zijn, daarom bieden we persoonlijk advies en uitstekende service. We zijn ervan overtuigd dat we je kunnen helpen de perfecte outfit te vinden, ook voor grote maten.

Kom langs in Rotterdam voor uw gelegenheids-
kleding

Ervaar het zelf en kom tijdens onze openingstijden naar onze prachtige, ruime dameskledingwinkel in het centrum van Rotterdam. Bekijk onze collectie gelegenheidskleding van topontwerpers en laat je adviseren door onze professionele kledingadviseuses. Als je nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.