fbpx
Dé unieke damesmodewinkel in het hartje van Rotterdam

De mooiste avondjurken en avondkleding in de regio Delft

  • Een uitgebreide collectie avondkleding en avondjurken
  • Hoge kwaliteit kleding van topontwerpers
  • 100m2 speciale collecties van maat 36 t/m maat 48
  • Eersteklas coupeuse die uw kleding op maat kan maken
  • Prachtige winkel in het centrum van Rotterdam

Bent u op zoek naar een mooie avondjurk of een andere vorm van avondkleding voor een speciale gelegenheid? Denk aan een gala, een bruiloft, een jubileum of een bijzondere verjaardag. Dan bent u bij VOILA! Damesmode aan het juiste adres. Wij hebben de mooiste avondjurken en avondkleding in de regio Delft. Een uitgebreide collectie van maat 36 tot en met maat 48 van bekende topontwerpers.

Avondkleding en avondjurken Delft met de perfecte pasvorm

Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere outfit voor een bijzondere gelegenheid wilt u natuurlijk dat de outfit perfect past. Onze avondkleding en avondjurken regio Delft hebben de perfecte pasvorm. Hoe dit kan? Omdat wij een eersteklas coupeuse in de winkel hebben die uw kleding op maat kan maken. Onze kledingadviseuses hebben veel mode-ervaring. Samen met u gaan ze graag op zoek naar de beste outfit voor uw gelegenheid en passend bij uw figuur.

Service, kwaliteit en persoonlijkheid

Een mooie avondjurk koopt u niet zomaar online toch? Dat vinden wij van VOILA! Damesmode ook. Daarom dat we bewust alleen over een fysieke winkel beschikken. Een winkel in het centrum van Rotterdam waar wij onze klanten graag helpen met hun zoektocht naar de perfecte avondkleding. Ook voor de zoektocht naar avondjurken en avondkleding in de regio Delft bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan graag voor u klaar. Tijdens elke afspraak staan een uitstekende service, kwaliteitskleding en een persoonlijk advies centraal.Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd naar onze uitgebreide mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op of kom naar onze prachtige winkel in Rotterdam.