fbpx
Dé unieke damesmodewinkel in het hartje van Rotterdam
plussize modellen grote maten voor bruiloft en feest - Voila Damesmode Rotterdam

In de bruisende wereld van feesten en gala’s mag je stralen in jouw unieke schoonheid, in iedere kledingmaat. Bij Voila Damesmode vind je een betoverende collectie feestelijke en elegante jurken in maat 34 tot en met 50, speciaal ontworpen om jouw figuur te accentueren en je zelfvertrouwen een boost te geven.

Merken voor grote maten voor elke feestelijke stijl

Voila Damesmode heeft gerenommeerde elegante merken die bekend staan om hun perfecte pasvorm en hoogwaardige materialen. 

      • Joseph Ribkoff: is een toonaangevende designer op het gebied van dameskleding en staat bekend om zijn prachtige collecties van formele jurken en kleding voor feesten en speciale gelegenheden. Ook voor plussize mode.

      • Vera Mont: Met de elegante en stijlvolle ontwerpen van Vera Mont, ben je verzekerd van een adembenemende look voor elk feest of evenement.

      • Frank Lyman: De collectie van Frank Lyman biedt stijlvolle jurken in vele maten met een klassieke twist, perfect voor de moeder van de bruid of bruid zelf.

    Jouw feestelijke jurk in grote maat

    Laat je niet beperken door confectie maatstaven. Bij Voila Damesmode vind je jurken in grote maten die perfect aansluiten bij jouw lichaamstype. Onze ervaren stylistes staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de jurk die jou laat stralen. 

    Tips voor een betoverende look:

        • Kies een jurk die jouw beste eigenschappen accentueert. Ben je trots op je taille? Ga dan voor een jurk met een getailleerde tailleband. Heb je mooie benen? Kies dan voor een jurk met een split of rok tot op de knie.

        • Wees niet bang om te experimenteren met verschillende stijlen. Probeer eens een jurk in een kleur die je normaal gesproken niet zou dragen, of ga voor een model met unieke details.

        • Accessoires maken je outfit compleet. Kies bij jouw jurk de perfecte schoenen, sieraden en tas om je look extra cachet te geven.

        • Het belangrijkste is dat je je zelfverzekerd voelt in je jurk. Straal uit wie je bent en geniet van jouw speciale avond!

      Vind jouw mooiste feestelijke outfit in bij Voila Damesmode

      Kom langs in onze winkel om onze collectie van maat 34 tot en met maat 50 te bekijken en passen. Onze stylistes staan klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte jurk voor jouw feestelijke moment.

      Laat je inspireren door onze social media

      Op Facebook en Instagram kun je je laten inspireren door de laatste trends in grote maten mode. We delen iedere dag een leuke video en stylingtips.

      Samen vieren we jouw schoonheid, ongeacht je maat!