fbpx
Dé unieke damesmodewinkel in het hartje van Rotterdam

Als vrouw wil je in je werk een goede professionele uitstraling hebben. Of je nu een belangrijke board meeting hebt, een presentatie geeft of een zakenreis hebt, de juiste outfit kan een doorslaggevend verschil maken. 

Gelukkig hoef je je hier geen zorgen over te maken. Bij Voila Damesmode  in Rotterdam vind je een uitgebreide collectie zakelijke kleding voor dames van topmerken zoals Joseph Ribkoff, Vera Mont en Frank Lyman.

In deze blogpost belichten we niet alleen de laatste trends, maar delen we ook praktische tips en adviezen om je te helpen de perfecte outfit te vinden die zowel stijlvol als comfortabel is.

Zakelijke kleding met een twist

De basis van een professionele garderobe is een goed passend kostuum of blazer. Investeer in een paar items van hoge kwaliteit die je met diverse items kunt combineren. Denk aan een klassieke zwarte blazer, een nauwsluitende pantalon met vouw, en een mooie blouse met subtiele print.

Jurken zijn ook een populaire keuze voor zakelijke gelegenheden. Ga voor een jurk met een kokermodel of een A-lijn jurk die tot op de knie valt. Kies voor neutrale kleuren zoals zwart, navy of beige, of ga voor een subtiele print.

Vergeet de accessoires niet! Met de juiste accessoires kun je je outfit een persoonlijke touch geven. Kies voor elegante sieraden, een mooie tas en pumps met een hakhoogte die comfortabel voor je is.

Comfortabele zakelijke dameskleding

Zakelijk hoeft niet te betekenen dat je je ongemakkelijk voelt. Kies voor kledingstukken gemaakt van kreukvrije materialen zoals jersey, perfect voor op zakenreis. Zo hoef je je geen zorgen te maken over strijken en kun je je tijd besteden aan belangrijkere zaken. De kleding van Joseph Ribkoff staat bekend om de comfortabele kreukvrije stoffen en elegante ontwerpen. 

Ook de pasvorm is essentieel voor comfort. Zorg ervoor dat je kleding niet te strak of te los zit. Je moet je vrij kunnen bewegen en je zelfverzekerd voelen in wat je draagt.

Tips & tricks

Ontwerpers voor zakelijke dameskleding

De kleding van Joseph Ribkoff, Vera Mont en Frank Lyman is niet alleen perfect voor zakelijke gelegenheden. De veelzijdige ontwerpen zijn ook geschikt voor andere momenten, zoals een etentje met vrienden, een dagje uit of een feest.

Met een paar kleine aanpassingen, zoals het toevoegen van een statement ketting of een paar opvallende schoenen, kun je je zakelijke outfit transformeren in een trendy outfit voor een avondje uit.

Bezoek Voila Damesmode in Rotterdam 

Ben je op zoek naar de perfecte outfit voor je volgende zakelijke afspraak of evenement? Bezoek dan onze winkel in Rotterdam of bekijk onze nieuwe collectie.

Onze ervaren stylistes staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte outfit die past bij jouw figuur, stijl en wensen.

We zijn benieuwd of jij jouw favoriete zakelijke outfit bij ons gaat vinden!