Bruidsmode avondkleding

  • 100 m2 speciale collecties van topontwerpers zoals Frank Lyman en Vera Mont
  • Bruidsmode avondkleding en trouwkleding verkrijgbaar van maat 36 t/m maat 48
  • Een prachtige winkel in hartje Rotterdam met de beste kledingadviseurs
  • Service en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal
  • Eersteklas coupeuse die uw kleding op maat kan vermaken
bruidsmode avondkleding trouwkleding moeder bruid bruidegom

bruidsmode avondkleding trouwkleding moeder bruid bruidegom

Of u nou als dag gast of avondgast naar een bruiloft gaat: u bent waarschijnlijk op zoek naar een mooie outfit. Bij VOILA! Damesmode in Rotterdam bent u niet alleen aan het juiste adres voor bruidsmode avondkleding, maar ook voor bijzondere trouwkleding voor de moeder van de bruid of de bruidegom. Wij hebben een prachtige collectie van de beste topontwerpers. Bij ons vindt u gegarandeerd een passende outfit om in te stralen.

Mooie trouwkleding voor moeder van de bruid of bruidegom

Gaat uw zoon of dochter trouwen? Dan wordt het sowieso een bijzondere dag. Maar op deze bijzondere dag moet u er als de moeder van de bruid of bruidegom ook prachtig uitzien. De kledingadviseuses van VOILA! Damesmode staan graag voor u klaar. In onze uitgebreide collectie trouwkleding voor de moeder van de bruid of de bruidegom hebben we voor ieder wat wils. En dat vanaf maat 36 tot en met maat 48.

Dé one stop shop voor een complete outfit

VOILA! Damesmode is een one stop shop. Dit betekent dat u bij ons als moeder van de bruid of bruidegom een complete trouwkleding outfit vindt. Maar ook voor prachtige bruidsmode avondkleding hebben we diverse looks beschikbaar. Van hoge kwaliteitskleding van de bekende Canadese ontwerpers Joseph Ribkoff en Frank Lyman tot een geweldige collectie van Vera Mont. Ervaar het zelf en kom voor de perfecte outfit naar onze winkel in Rotterdam. Onze professionele en ervaren adviseuses helpen u graag. Onder het genot van een kopje koffie gaan we gezellig samen aan de slag.