Bruidsmoedermode – bruidegomsmoedermode

  • 100 m2 speciale collecties van topontwerpers zoals Frank Lyman en Vera Mont
  • Bruidegoms- en bruidsmoederkleding verkrijgbaar van maat 36 t/m maat 48
  • Een prachtige winkel in hartje Rotterdam met de beste kledingadviseurs
  • Service en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal
  • Een uitgebreide collectie bruidsmoedermode
Bruidsmoedermode bruidegomsmoedermode

Bruidsmoedermode bruidegomsmoedermode

Als moeder van de bruid of als moeder van de bruidegom wilt u er op deze bijzondere dag van uw zoon of dochter natuurlijk tip top in orde bij lopen. Bij VOILA! Damesmode hebben we een uitgebreide collectie bruidsmoedermode en bruidegomsmoedermode. Prachtige jurken en outfits van een uitstekende kwaliteit. En wat betreft de bruidegoms- en bruidsmoederkleding stylen we u helemaal van top tot teen. Bij ons gaat u gegarandeerd naar huis met een complete outfit, een prachtige outfit om in te stralen.

Bijzondere bruidegoms- en bruidsmoederkleding van topontwerpers

De bruiloft van uw zoon of dochter is een bijzondere dag. Een dag om nooit te vergeten. En deze dag wilt u natuurlijk gekleed gaan in een mooie, stijlvolle en elegante outfit. Wij hebben bijzondere bruidegomsmoedermode en bruidsmoederkleding van topontwerpers. Topontwerpers zoals de bekende Canadese Joseph Ribkoff en Frank Lyman maar ook een geweldige collectie van Vera Mont. Bruidsmoedermode waar hoge kwaliteit, prachtige kleuren en stijlvolle details hand in hand gaan.

Kledingadviseuses met veel mode-ervaring

De kledingadviseuses van VOILA! Damesmode hebben veel mode-ervaring. Samen met u gaan ze graag op zoek naar de mooiste bruidsmoedermode of bruidegomsmoedermode. Een prachtige outfit die past bij de gelegenheid én die past bij uw figuur. En het leuke is dat wij de beschikking hebben over een eersteklas coupeuse die de kleding graag voor u op maat vermaakt. VOILA! Damesmode bestaat bewust alleen uit een fysieke winkel. Een winkel waar we u graag helpen met de zoektocht naar de perfecte bruidsmoederkleding. Wij en de koffie staan graag voor u klaar.