Prachtige cocktailjurken vindt u in Rotterdam

  • Een uitgebreide collectie galajurken en cocktailjurken in Rotterdam
  • Hoge kwaliteit kleding van topontwerpers zoals Frank Lyman en Vera Mont
  • 100m2 speciale collecties van maat 36 t/m maat 48
  • Eersteklas coupeuse die uw kleding op maat kan (ver)maken
  • Service en persoonlijkheid staan bij ons altijd centraal

Heeft u een bijzonder feest in het vooruitzicht zoals een bruiloft, een jubileum of een speciale verjaardag? Dan kan en mag een bijzondere outfit niet ontbreken. Voor prachtige cocktailjurken bent u bij ons in Rotterdam aan het juiste adres. Of u nou op zoek bent naar een galajurk of een cocktailjurk: de professionele en ervaren kledingadviseuses van VOILA! Damesmode helpen u graag in uw zoektocht naar de perfecte jurk.


Galajurk of cocktailjurk? Hetzelfde of verschillend?

De termen galajurk en cocktailjurk worden regelmatig als hetzelfde gezien, maar er zit wel degelijk een verschil tussen. De echte cocktailjurken zijn feestelijk, pittig en kort. Wanneer u op zoek bent naar een cocktailjurk bent u op zoek naar een kort, feestelijk en vrouwelijk jurkje. Waar een cocktailjurk kort is, is een galajurk lang (tot op de grond zelfs). Vroeger was het bij galajurken zelfs zo dat u een diep decolleté moest hebben en bijpassende handschoenen.

Voor een uitgebreide collectie galajurken en cocktailjurken bent u bij VOILA! Damesmode in Rotterdam aan het juiste adres.


Vindt bij ons uw perfecte galajurk of cocktailjurk

VOILA! Damesmode is een ruime damesmodewinkel met meer dan 100 m2 aan speciale collecties van de meest bijzondere ontwerpers. Door onze uitgebreide collectie vindt u bij ons altijd uw perfecte galajurk of cocktailjurk. Onze medewerkers laten u graag kennismaken met onze cocktailjurken in Rotterdam. Wij heten u van harte welkom aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam.

Bent u benieuwd naar onze uitgebreide collectie of wilt u meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.