fbpx
Dé unieke damesmodewinkel in het hartje van Rotterdam

Dresscode voor een cruiseschip? Kom naar één van de exclusieve kledingwinkels in Rotterdam!

  • Prachtige formele kleding voor op een cruiseschip
  • Hoge kwaliteitskleding van topontwerpers
  • Onze dameskleding is verkrijgbaar vanaf maat 36 tot en met maat 48
  • De professionele kledingadviseuses staan voor u klaar met een passend advies
  • Service en persoonlijkheid staan bij ons centraal
dresscode cruiseschip exclusieve kledingwinkels rotterdam

dresscode cruiseschip exclusieve kledingwinkels rotterdam

Heeft u een paar daagjes weg of een lange vakantie met een cruiseschip geboekt? Dan heeft u een mooie tijd in het vooruitzicht. Maar wist u dat er in de meeste gevallen een dresscode voor het cruiseschip is? Het is belangrijk om hier voorafgaand aan de cruise rekening mee te houden, zodat u tijdens uw vakantie niet voor verrassingen komt te staan. Deze dresscode kunt u hoogstwaarschijnlijk terugvinden bij uw boeking, maar natuurlijk ook gewoon even navragen bij de reisadviseur. Maar voor kleding voor op een cruiseschip bent u bij VOILA! Damesmode aan het juiste adres: één van de exclusieve kledingwinkels in Rotterdam.

De dresscode voor een cruiseschip

Over het algemeen geldt dat u overdag gemakkelijke vrijetijdskleding kunt dragen. ’s Avonds draagt u informele kleding. Op de meeste schepen wordt één of twee avonden een captains diner georganiseerd waarbij feestelijke kleding zoals een cocktailjurk of galajurk gewenst is.

  • Casual – vrijetijdskleding
  • Semi formal of informal – jurk, rok of nette broek met jasje voor de dames en lange broek en jasje met of zonder das voor de heren
  • Formal – cocktailjurk of galajurk voor de dames en pak met das of smoking voor de heren

Voor de juiste dresscode kleding voor een cruiseschip zit u bij één van de exclusieve dameswinkels in Rotterdam helemaal goed. Wij helpen u graag aan de perfecte outfit voor uw cruise.

Wij staan graag voor u klaar in één van de exclusieve kledingwinkels van Rotterdam

VOILA! Damesmode is één van de exclusieve kledingwinkels in het centrum van Rotterdam. Dé damesmodewinkel waar u terecht kunt voor een uitgebreide collectie aan kleding, aansluitend bij de dresscode voor een cruiseschip. Ervaar het zelf en laat u adviseren door onze professionele en ervaren kledingadviseuses.