fbpx
Dé unieke damesmodewinkel in het hartje van Rotterdam

De mooiste feestjurken voor een bruiloft vindt u bij ons in Rotterdam

  • Feestjurken voor een bruiloft in prachtige kleuren en met bijzondere dessins
  • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • 100m2 speciale collecties van maat 36 t/m maat 48
  • Eersteklas coupeuse die uw kleding op maat kan vermaken
  • Prachtige winkel in het centrum van Rotterdam

Of u nou als dag gast op de bruiloft van uw zoon, dochter, broer, zus of vriendin mag komen of als avondgast: een leuke nieuwe jurk is altijd welkom. En zeg nou zelf feestjurken kopen voor een bruiloft is toch al een feestje op zich met een bruiloft in het vooruitzicht? Wat de dresscode voor de bruiloft ook is, in de uitgebreide collectie feestjurken bij VOILA! Damesmode in Rotterdam vindt u gegarandeerd uw favoriet. Een feestjurk passend binnen uw smaak en binnen uw budget.

Feestjurken bruiloft Rotterdam met de perfecte pasvorm

Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere outfit voor een bruiloft wilt u natuurlijk dat de outfit perfect past. Onze speciale feestjurken voor een bruiloft hebben de perfecte pasvorm. Hoe dit kan? Omdat wij een eersteklas coupeuse in de winkel in onze winkel in Rotterdam hebben die uw feestjurken op maat kan vermaken. Onze kledingadviseuses hebben veel mode-ervaring. Samen met u gaan ze graag op zoek naar de beste outfit passend bij uw figuur.

Uitstekende kwaliteit staat bij ons altijd centraal

Kom voor uw feestjurken voor bijvoorbeeld een bruiloft naar onze winkel aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam. Onze collectie feestjurken bestaat uit unieke items van diverse topontwerpers zoals Frank Lyman, Joseph Ribkoff en Vera Mont. Allemaal prachtige jurken van een uitstekende kwaliteit. Ervaar het zelf. Samen gaan we op zoek naar de meest geschikte feestjurk passende bij de gelegenheid, uw figuur en uw budget.

Meer weten over onze mogelijkheden of een specifieke vraag over een bepaald kledingstuk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.