fbpx
Dé unieke damesmodewinkel in het hartje van Rotterdam

Gala avondjurken – galajurken Rotterdam

  • Wij hebben een uitgebreide collectie met gala avondjurken
  • Onze kledingadviseuses adviseren u graag over de mooiste galajurken in Rotterdam
  • Galajurken zijn verkrijgbaar vanaf maat 36 tot en met maat 48
  • Service, kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij ons altijd centraal
  • 100 m2 aan speciale collecties van de beste ontwerpers
Een gala gaat over het algemeen gepaard met een dresscode. Bij een gala is de dresscode ‘White Tie’. White Tie houdt in dat de heren in een rokkostuum komen en de dames in een lange avondjurk, gedragen met lange handschoenen tot over de ellenboog. Voor bijzondere gala avondjurken en galajurken bent u bij ons in Rotterdam centrum aan het juiste adres. VOILA! Damesmode is dé damesmodewinkel voor dames vanaf maat 36 tot en met maat 48.

Prachtige gala avondjurken en galajurken in Rotterdam van topontwerpers

Een gala is een bijzondere avond. Een avond die u graag op een positieve manier blijft herinneren. U wilt natuurlijk mooi gekleed gaan naar een gala. Dat kan in de prachtige gala avondjurken en galajurken van VOILA! Damesmode uit Rotterdam. Wij hebben een bijzondere collectie van topontwerpers. Topontwerpers zoals de bekende Canadese Joseph Ribkoff en Frank Lyman maar ook een geweldige collectie van Vera Mont. Gala avondjurken waar hoge kwaliteit, prachtige kleuren en stijlvolle details hand in hand gaan.

Dé one stop shop voor een complete gala outfit

VOILA! Damesmode is een one stop shop. Dit betekent dat u bij ons voor een gala slaagt voor een complete outfit. Naast gala avondjurken hebben wij ook de bijbehorende accessoires en schoenen in onze collectie. Qua galajurken hebben wij in Rotterdam diverse looks beschikbaar. Ervaar het zelf en kom voor de perfecte outfit naar onze winkel in Rotterdam. Onze professionele en ervaren adviseuses helpen u graag. Onder het genot van een kopje koffie gaan we gezellig samen aan de slag.