fbpx
Dé unieke damesmodewinkel in het hartje van Rotterdam
Galajurk maat 46, ook voor u heeft Voíla Damesmode een schitterende feestjurk op maat. Wanneer de jurk niet perfect zit gaat onze coupeuse ermee aan de slag, zodat hij naadloos aansluit en uw figuur op een elegante manier accentueert.

Galajurk in maat 46, kan ik deze vinden bij Voila damesmode?

Iedere vrouw is prachtig en verdient een spectaculaire galajurk die bij haar past. Voor ieder figuur, voor iedere maat. Een galajurk in maat 46 is geen probleem voor Voíla Damesmode, want onze collecties zijn voorzien van de mooiste jurken tot en met maat 48. En zit de jurk niet helemaal naar wens, dan wordt hij netjes op maat gemaakt.

Galajurk maat 46 nodig? Wij maken hem voor u op maat

U kent het misschien wel… U heeft een fantastische jurk gevonden waaraan alles klopt. Een prachtig model, mooie kleur, een rijke, luxe stof die soepel valt en lekker zit. Maar wanneer u hem aantrekt zit hij toch niet helemaal zoals het hoort. Net wat te ruim in de taille, of hij valt net wat te lang. Normaal gesproken zou u de jurk weer terug in het rek hangen. Bij Voíla Damesmode is dit helemaal niet nodig. Onze vakkundige coupeuse past de jurk zodanig aan dat hij perfect op maat is en mooi afgestemd op uw figuur. Uw nieuwe stijlvolle galajurk zit als gegoten en u zult gegarandeerd stralen op ieder feest.

Kom gezellig bij ons langs

We kunnen u natuurlijk vertellen over onze prachtige collectie galajurken, maar sommige dingen kunt u beter met eigen ogen ontdekken. Daar heten we u heel graag welkom in onze winkel in het hart van Rotterdam. Aan de Karel Doormanstraat 362-364, Rotterdam. Onze mode adviseurs staan voor u klaar.