fbpx
Dé unieke damesmodewinkel in het hartje van Rotterdam

Gelegenheidskleding Delft – gelegenheidskleding Den Haag

 • Bijzondere gelegenheidskleding voor elke gelegenheid
 • Onze professionele en ervaren kledingadviseuses staan graag voor u klaar
 • Service, kwaliteit en persoonlijkheid staat bij ons altijd centraal
 • Wij hebben ruim 100 m2 aan speciale collecties van topontwerpers
 • Onze gelegenheidskleding is verkrijgbaar vanaf maat 36 tot en met maat 48
gelegenheidskleding delft gelegenheidskleding den haag

gelegenheidskleding delft gelegenheidskleding den haag

Een bijzondere gelegenheid vraagt om bijzondere gelegenheidskleding. Heeft u een bijzondere dag in het vooruitzicht? Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, een vakantie op een cruiseschip, een speciale verjaardag, een gala of een chique etentje. Voor dit soort gelegenheidskleding in de regio Delft of gelegenheidskleding in de regio Den Haag bent u bij VOILA! Damesmode aan het juiste adres. Wij bevinden ons met onze ruime dameskledingwinkel in het centrum van Rotterdam. Graag tot ziens!

Gelegenheidskleding van topontwerpers

Bij VOILA! Damesmode hebben we gelegenheidskleding regio Den Haag en regio Delft van echte topontwerpers:

 • Frank Lyman
  De prachtige collectie van Frank Lyman is voor zelfverzekerde vrouwen. Vrouwen die er uniek uit willen zien. Mooie kleding om uw vrouwelijke vormen helemaal tot zijn recht te laten komen.
 • Joseph Ribkoff
  Joseph Ribkoff creëert formele jurken en kleding voor feesten en speciale gelegenheden. De ontwerpen weerspiegelen de laatste modetrends en voorkeuren van de consument.
 • Vera Mont
  De collectie van Vera Mont is perfect voor de moeder van de bruid of bruidegom of wanneer u gast bent op een romantisch huwelijksfeest. Prachtige kleding verkrijgbaar tot en met maat 48.

Kom voor gelegenheidskleding regio Delft en Den Haag naar VOILA! Damesmode

Bij VOILA! Damesmode werken uitsluitend professionele en ervaren kledingadviseuses. Kledingadviseuses die graag met u op zoek gaan naar de perfecte gelegenheidskleding voor uw gelegenheid in Den Haag of Delft. Een persoonlijk advies en een uitstekende service staan hierbij altijd centraal.

Ervaar het zelf en kom tijdens openingstijden naar onze prachtige, ruime dameskledingwinkel in het centrum van Rotterdam. Of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.