fbpx
Dé unieke damesmodewinkel in het hartje van Rotterdam

Gelegenheidskleding Dordrecht – Zuid-Holland

  • Voor elke bijzondere gelegenheid een geschikte outfit
  • Wij kleden u helemaal aan: van top tot teen
  • Prachtige kwaliteitskleding van topontwerpers vanaf maat 36 tot en met 48
  • Een ruime dameskledingwinkel met 100 m2 aan speciale collectie
  • Professionele en ervaren kledingadviseuses
Een bijzondere gelegenheid vraagt om een bijzondere outfit. Voor unieke, prachtige en stijlvolle gelegenheidskleding in de regio Dordrecht, Zuid-Holland bent u bij VOILA! Damesmode aan het juiste adres. Van bedrijfsevents tot bruiloften en van gala’s tot tuinfeesten: voor elke gelegenheid hebben wij de perfecte looks. En ook voor moeders van de bruid of bruidegom hebben wij een uitgebreide collectie. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan tijdens openingstijden, onder het genot van een lekker kopje koffie, genieten van onze bijzondere collectie.

Voor elke gelegenheid de juiste gelegenheidskleding in Zuid-Holland

Omdat wij een ruime damesmodewinkel hebben, vindt u bij ons voor elke gelegenheid de juiste gelegenheidskleding in de regio Dordrecht, Zuid-Holland. Bij VOILA! Damesmode beschikken we over een team van ervaren, professionele en spontane kledingadviseuses die samen met u op zoek gaan naar de perfecte outfit. De perfecte outfit die past bij de gelegenheid en die past bij uw uiterlijk. Hoge kwaliteitskleding met prachtige details die u laten stralen.

Een uitstekende service en persoonlijk advies staan centraal

Wij staan bekend om onze uitstekende service en ons persoonlijke advies. Daarom dat we bewust voor alleen een fysieke winkel gekozen hebben. Tijdens uw zoektocht naar de mooiste gelegenheidskleding in de regio Dordrecht of Zuid-Holland helpen onze adviseuses u graag.Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd naar onze uitgebreide mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op of kom naar onze prachtige winkel aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam. Wij en de koffie staan altijd voor u klaar.