fbpx
Dé unieke damesmodewinkel in het hartje van Rotterdam

Cruise kleding – kledingvoorschriften voor een cruise

  • Een uitgebreide collectie cocktailjurken en galajurken
  • Hoge kwaliteit kleding van topontwerpers
  • 100m2 speciale collecties van maat 36 t/m maat 48
  • Eersteklas coupeuse die uw kleding op maat kan vermaken
  • Prachtige winkel in het centrum van Rotterdam

Gaat u met een cruise op vakantie? Dan is het belangrijk om rekening te houden met de kledingvoorschriften voor de cruise. De maatstaven voor de juiste cruise kleding verschillen van schip tot schip.

De regel is dat hoe luxe het schip is, des te formeler de kleding moet zijn. Wat de kledingvoorschriften van uw cruise zijn, kunt u hoogstwaarschijnlijk terugvinden bij de boeking.

 

Algemene kledingvoorschriften voor cruise kleding

Over het algemeen geldt dat u overdag gemakkelijke vrijetijdskleding kunt dragen. ’s Avonds draagt u informele kleding, ook wel bekend als smart casual.

Op de meeste schepen wordt één of twee avonden een captains dinner georganiseerd waarbij feestelijke kleding zoals een cocktailjurk of galajurk gewenst is.

  • Casual – vrijetijdskleding
  • Semi formal of informal – jurk, rok of nette broek met jasje voor de dames en lange broek en jasje met of zonder das voor de heren
  • Formal – cocktailjurk of galajurk voor de dames en pak met das of smoking voor de heren

Voor de juiste cruise kleding zit u bij VOILA! Damesmode helemaal goed. Wij helpen u graag aan de perfecte outfit voor uw cruise.

 

Kledingvoorschriften cruise kleding? Samen gaan we op zoek naar de perfecte cruise kleding

Een persoonlijk advies vinden wij erg belangrijk. Daarom dat we onze prachtige collectie uitsluitend in onze fysieke winkel in Rotterdam verkopen. Onze ervaren en professionele kledingadviseuses staan graag voor u klaar met een passend advies, aansluitend bij de kledingvoorschriften voor cruise kleding.

Ervaar het zelf en kom gerust eens langs in onze winkel aan de Karel Doormanstraat in Rotterdam. Meer weten over onze mogelijkheden of vragen over een specifiek merk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.