fbpx
Dé unieke damesmodewinkel in het hartje van Rotterdam

Lange avondjurken – kom voor prachtige jurken naar onze winkel in Rotterdam centrum

  • Een uitgebreide collectie lange avondjurken
  • Hoge kwaliteit kleding van topontwerpers zoals Joseph Ribkoff, Frank Lyman en Vera Mont
  • 100m2 speciale collecties van maat 36 t/m maat 48
  • Eersteklas coupeuse die uw kleding op maat kan (ver)maken
  • Prachtige winkel in het centrum van Rotterdam
lange avondjurken jurken rotterdam centrum

lange avondjurken jurken rotterdam centrum

Bent u op zoek naar een mooie lange avondjurk voor een speciale gelegenheid? Denk aan een gala, een bruiloft, een jubileum of een bijzondere verjaardag. Voor prachtige jurken bent u bij VOILA! Damesmode in Rotterdam centrum aan het juiste adres. Wij hebben de mooiste en meest bijzondere lange avondjurken in onze collectie. Een uitgebreide collectie van maat 36 tot en met maat 48 van bekende topontwerpers.

Lange avondjurken met de perfecte pasvorm

Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere outfit voor een bijzondere gelegenheid wilt u natuurlijk dat de outfit perfect past. Onze lange avondjurken en andere jurken in Rotterdam centrum hebben de perfecte pasvorm. Hoe dit kan? Omdat wij een eersteklas coupeuse in de winkel hebben die uw kleding op maat kan (ver)maken. Onze kledingadviseuses hebben veel mode-ervaring. Samen met u gaan ze graag op zoek naar de beste outfit voor uw gelegenheid en passend bij uw figuur en binnen uw budget.

Service, kwaliteit en persoonlijkheid

Mooie, lange avondjurken koopt u niet zomaar online toch? Dat vinden wij van VOILA! Damesmode ook. Daarom dat we bewust alleen over een fysieke winkel beschikken. Een winkel met avondkleding en jurken in Rotterdam centrum. Wij staan graag voor u klaar. Tijdens elke afspraak staan een uitstekende service, kwaliteitskleding en een persoonlijk advies centraal.Heeft u een specifieke vraag of bent u benieuwd naar onze uitgebreide mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op of kom naar onze prachtige winkel.