fbpx
Dé unieke damesmodewinkel in het hartje van Rotterdam

Eén van de mooiste modewinkels in Rotterdam

  • Een one-stop-shop waar we u van top tot teen aankleden
  • 100 m2 aan speciale collecties van topontwerpers
  • Een uitgebreide collectie van maat 36 tot en met maat 48
  • Een eersteklas coupeuse die uw kleding op maat kan (ver)maken
  • Een prachtige winkel met ervaren kledingadviseuses in het centrum van Rotterdam
Bent u als dame op zoek naar een bijzondere outfit? Een outfit waarmee u niet iedereen in uw vriendenkring ziet rondlopen? Een eyecatcher voor een speciale gelegenheid? Dan bent u bij VOILA! Damesmode aan het juiste adres. Wij zijn één van de mooiste modewinkels in Rotterdam. En daar zijn we trots op.

Een uitgebreide collectie dameskleding van maat 36 t/m maat 48

VOILA! Damesmode is een ruime damesmodewinkel met 100 m2 aan speciale collecties van topontwerpers. Topontwerpers zoals Joseph Ribkoff, Frank Lyman en Vera Mont. Dameskleding in prachtige kleuren, modellen en mooie materialen. En dat allemaal van een uitstekende kwaliteit en met bijzondere details. Dames vanaf maat 36 tot en met maat 48 vinden bij ons gegarandeerd de perfecte outfit voor die bijzondere gelegenheid. Kom naar VOILA! Damesmode, één van de grootste modewinkels in Rotterdam.

Modewinkels rotterdam? Kom naar VOILA! Damesmode: één van de modewinkels in Rotterdam

Wij vinden het geven van een professioneel en persoonlijk advies belangrijk. Daarom dat we onze bijzondere collectie uitsluitend in onze fysieke winkel verkopen. Onze ervaren en professionele kledingadviseuses staan graag voor u klaar met een passend advies. Wij kleden u graag helemaal van top tot teen aan. Ervaar het zelf en kom naar VOILA! Damesmode: één van de mooie, unieke en bijzondere modewinkels in Rotterdam. De koffie staat voor u klaar!