fbpx
Dé unieke damesmodewinkel in het hartje van Rotterdam

Avondjurken – avondkleding Den Haag

Een bijzondere gelegenheid vraagt om een bijzondere outfit. En voor een bijzondere outfit zit u bij VOILA! Damesmode helemaal goed. Wij hebben een uitgebreide, bijzondere en unieke collectie avondjurken en avondkleding regio Den Haag. In onze ruime damesmodewinkel, van 100 m2, in hartje Rotterdam worden speciale collecties gepresenteerd met als leus: ‘Altijd passend voor elke gelegenheid van maat 36 t/m maat 48.

Avondjurken en avondkleding regio Den Haag van topontwerpers

VOILA! Damesmode staat bekend als one-stop-shop. Dit betekent dat wij u voor elke speciale gelegenheid helemaal kunnen aankleden. Van top tot teen een complete outfit. Onze kleding is van een uitstekende kwaliteit en van bekende topontwerpers:
  • Frank Lyman
    De prachtige collectie van Frank Lyman is voor zelfverzekerde vrouwen. Vrouwen die er uniek uit willen zien. Mooie kleding om uw vrouwelijke vormen helemaal tot zijn recht te laten komen. En dat op een spannende manier.
  • Vera Mont
    De collectie van Vera Mont is perfect voor de moeder van de bruid of bruidegom of wanneer u gast bent op een romantisch huwelijksfeest. Prachtige kleding verkrijgbaar tot en met maat 48.
  • Joseph Ribkoff
    Joseph Ribkoff creëert formele jurken en kleding voor feesten en speciale gelegenheden. De ontwerpen weerspiegelen de laatste modetrends en voorkeuren van de consument.
Dus voor prachtige avondjurken en avondkleding in de regio Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u gaan we op zoek naar de perfecte outfit.

Kom voor een persoonlijk advies naar onze winkel in Rotterdam

Een uitstekende service en een passend, persoonlijk advies staan bij VOILA! Damesmode hoog in het vaandel. Bent u op zoek naar bijzondere avondkleding of avondjurken in de regio Den Haag? Dan helpen onze ervaren kledingadviseurs u graag met uw zoektocht naar de perfecte outfit. Ervaar het zelf en kom voor een persoonlijk advies naar onze mooie winkel in Rotterdam. De koffie en wij staan altijd voor u klaar.