fbpx
Dé unieke damesmodewinkel in het hartje van Rotterdam

Cruise kleding voorschriftenHeeft u een cruise op de planning staan? Leuk en bijzonder. Houd er wel rekening mee dat de cruise bepaalde kleding voorschriften met zich meebrengt. Welke kleding voorschriften of dresscode aan boord dit zijn, varieert sterk naargelang de rederij. Waar de ene maatschappij strikte regels hanteert, laat de andere cruisemaatschappij je juist veel vrijer.

De algemene cruise kleding voorschriften

Overdag

Over het algemeen draagt u overdag gemakkelijke vrijetijdskleding. Overdag bent u namelijk vaak van boord voor het maken van uitstapjes en excursies. Blijft u overdag aan boord? Dan gaat uw kledingkeuze gepaard met de betreffende activiteit zoals het zwembad, de spa of een lekkere lunch.

’S avonds en ‘s nachts

’s Avonds en ’s nachts eisen de meeste rederijen wat formelere kleding, ook wel bekend als smart casual. Verzorgd en modieus dus. Wanneer u gaat dineren of een show bijwoont is formele kleding gewenst.

Bijzondere gelegenheden

Op de meeste cruiseschepen wordt ook een aantal avonden een captains dinner georganiseerd. Hiervoor gelden strikte kledingvoorschriften zoals een maatpak voor de mannen en een galajurk voor vrouwen. U bent natuurlijk niet verplicht om deel te nemen aan dit soort avonden.

Ik ga op cruisevakantie en neem mee…

Stop in ieder geval het onderstaande in uw koffer:

Voor de juiste cruise kleding voor elk moment van de dag zit u bij VOILA! Damesmode helemaal goed. En om het helemaal af te maken beschikken wij ook over allerlei bijpassende accessoire als sjaaltjes, tassen en sieraden. Wij helpen u graag aan de perfecte outfit voor uw cruise.

Geef een reactie