fbpx
Dé unieke damesmodewinkel in het hartje van Rotterdam

Captains diner kleding – kledingvoorschrift captains diner

Heeft u een mooie, bijzondere cruise in het vooruitzicht? Dan is het belangrijk om een formele outfit mee te nemen voor het captains diner.

Het kledingvoorschrift voor een captains diner is feestelijke kledij zoals een cocktailjurk of een galajurk voor de dames.

  • Prachtige, formele en feestelijke kleding waarmee u de show steelt
  • Hoge kwaliteitskleding van topontwerpers
  • Vanaf maat 36 tot en met maat 48
  • Een ruime dameskledingwinkel met 100 m2 aan speciale collectie
  • Professionele en ervaren kledingadviseuses die u graag voorzien van een persoonlijk advies

 

Voor prachtige captains diner kleding bent u bij VOILA! Damesmode aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie bijzondere gala- en cocktailjurken.

Professionele en ervaren kledingadviseuses

Bij VOILA! Damesmode in Rotterdam werken uitsluitend professionele en ervaren kledingadviseuses. Kledingadviseuses die als geen ander weten wat het kledingvoorschrift voor een captains diner is. Kledingadviseuses die u graag voorzien van een persoonlijk advies voor de mooiste en stijlvolste captains diner kleding in uw situatie.

Is de gekozen outfit niet helemaal naar wens qua maat of lengte? Geen probleem. Onze eersteklas coupeuse vermaakt uw kleding graag op maat voor u. Dát is de uitstekende service van VOILA! Damesmode.

Kom voor uw captains diner kleding naar VOILA! Damesmode in Rotterdam

Wanneer u een cruise geboekt heeft, is het belangrijk om tijd te besteden aan de juiste captains diner kleding. Kleding die voldoet aan het kledingvoorschrift van een captains diner. En dat soort kleding koopt u niet zomaar online. Dat weten wij van VOILA! Damesmode als geen ander. Daarom dat wij ook alleen maar beschikken over een fysieke winkel. Een winkel waar we u graag helpen met de zoektocht naar de perfecte outfit.

Op zoek naar een captains diner outfit? Kom dan naar onze prachtige, ruime damesmodewinkel in Rotterdam. Wij staan graag voor u klaar.

kledingvoorschrift captains dinerHeeft u een cruisevakantie geboekt? Dan is het belangrijk om rekening te houden met bepaalde kledingvoorschriften. Over het algemeen geldt dat u gewoon vrijetijdskleding kan en mag dragen. Maar biedt uw cruise een bijzondere gelegenheid als een captains diner aan tijdens de cruise? Dan gelden er bepaalde kledingvoorschriften. En aan het kledingvoorschrift voor het captains diner dient u zichzelf te houden.

Wat is een captains diner?

De naam captains diner zegt het eigenlijk zelf al: het is een feestelijk diner, tijdens of als afsluiting van de cruise, waarbij de kapitein aanwezig is. Wist u dat het captains diner in de tijd van het V.O.C. een gerecht bestaande uit tafelzuren, kapucijners, aardappelen en appelmoes was? Dé manier om ervoor te zorgen dat de bemanning voldoende vitamines binnen kregen.

Kledingvoorschrift captains diner?

Aangezien het captains diner hét diner is met de kapitein, één van de belangrijkste bemanningsleden van het schip, geldt hiervoor wel degelijk een kledingvoorschrift. Over het algemeen geldt een maatpak voor mannen en een galajurk voor vrouwen. Maar dit kan per rederij en/of maatschappij verschillend zijn. Hierover wordt je op voorhand goed geïnformeerd, zodat uw captains diner outfit niet ontbreekt.

Maar wat moet ik dragen bij een captains diner?

Bent u op zoek naar een captains diner outfit? Kom dan naar onze prachtige, ruime damesmodewinkel in Rotterdam. Wij staan voor u klaar!

Geef een reactie