fbpx
Dé unieke damesmodewinkel in het hartje van Rotterdam

kledingvoorschrift captains dinerHeeft u een cruisevakantie geboekt? Dan is het belangrijk om rekening te houden met bepaalde kledingvoorschriften. Over het algemeen geldt dat u gewoon vrijetijdskleding kan en mag dragen. Maar biedt uw cruise een bijzondere gelegenheid als een captains diner aan tijdens de cruise? Dan gelden er bepaalde kledingvoorschriften. En aan het kledingvoorschrift voor het captains diner dient u zichzelf te houden.

Wat is een captains diner?

De naam captains diner zegt het eigenlijk zelf al: het is een feestelijk diner, tijdens of als afsluiting van de cruise, waarbij de kapitein aanwezig is. Wist u dat het captains diner in de tijd van het V.O.C. een gerecht bestaande uit tafelzuren, kapucijners, aardappelen en appelmoes was? Dé manier om ervoor te zorgen dat de bemanning voldoende vitamines binnen kregen.

Kledingvoorschrift captains diner?

Aangezien het captains diner hét diner is met de kapitein, één van de belangrijkste bemanningsleden van het schip, geldt hiervoor wel degelijk een kledingvoorschrift. Over het algemeen geldt een maatpak voor mannen en een galajurk voor vrouwen. Maar dit kan per rederij en/of maatschappij verschillend zijn. Hierover wordt je op voorhand goed geïnformeerd, zodat uw captains diner outfit niet ontbreekt.

Maar wat moet ik dragen bij een captains diner?

Bent u op zoek naar een captains diner outfit? Kom dan naar onze prachtige, ruime damesmodewinkel in Rotterdam. Wij staan voor u klaar!

Geef een reactie